Hard- en software voor bedrijven en particulieren
Zoeken
Winkelmandje

Kennismaken?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Over ons

Wij leveren hoogwaardige dienstverlening!

Harddata Systems is een computer winkel in Den Haag. Opgericht in 1994 door drie broers, waren wij een van de eerste bedrijven die computers op maat leverden en systemen repareerden. Wij zijn begonnen aan de Zoutmanstraat 23G, waar de winkel en de technische dienst nog gescheiden waren. In 2005 zijn wij verhuisd naar de overkant, Zoutmanstraat 20A. Door de verhuizing kwamen de winkel en de technische dienst in hetzelfde pand terecht, waardoor wij klanten beter en efficiënter konden helpen.  Vandaag de dag staat één van de drie broers nog steeds dagelijks in de winkel, waarbij hij wordt geholpen door zijn twee zoons.

Wat doet Harddata?

Bij Harddata zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van computers op maat en het repareren/upgraden van computers, laptops en randapparatuur. Daarnaast leveren wij hard- en software. De afgelopen jaren zijn wij ons ook steeds meer gaan focussen op het leveren van diensten aan particulieren en bedrijven. U kunt hierbij denken aan het installeren van computers en printers op locatie, het oplossen van problemen aan huis, maar ook het opzetten of verbeteren van uw netwerk en beveiligingssystemen. Ook bieden wij support op afstand aan zodat we uw problemen zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Naast onze producten en diensten, hechten wij als bedrijf veel waarde aan de klantenservice. Zo kunt u bij ons terecht met uw vragen en proberen wij altijd met u mee te denken over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Met onze jarenlange kennis en ervaring onderscheiden wij ons van andere computerwinkels en webshops in onze branche.

Meer weten?

Heeft u vragen over hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen